Tekmovanja

KOLEDAR TEKMOVANJ IZ ZNANJA ZA OSNOVNE ŠOLE 202324.pdf

REZULTATI TEKMOVANJ - ŠOLSKO LETO 2023/24


Šolsko tekmovanje iz prostorske predstavljivosti - Matemček - 10. 11. 2023

Biserna priznanja so osvojili:

1. razred: Iva Zidar, Leon Cvetanovič, Val Moškon, Jaša Fon,Neža Resnik

2. razred: Oskar Božičnik

3. razred: Tit Kmetec

4. razred: Jakob Hostnik

6. razred: Casper VanQuaethem

Bronasta priznanja so osvojili:

1. razred: Alina Klenovšek, Vita Prešiček, Lorena Kastelič

2. razred: Nik Venta, Janja Klaužar in Jakob Podlesnik

3. razred: Tilen Žerjav

4. razred: Zara Fajs, Marcel Lončar

5. razred: Ambrož Zeme, Manja Debelak, Sieben VanQuaethem, Tija Zidar

7. razred: Alina Pristušek, Manca Lupše

Na državno tekmovanje so se uvrstili Iva Zidar, Leon Cvetanovič, Val Moškon, Oskar Božičnik, Tit Kmetec, Jakob Hostnik, Ambrož Zeme, Casper VanQuaethem, Alina Pristušek in Barbara Planinc.


Šolsko tekmovanje iz biologije -Proteusova priznanja (PDS): 18. 10. 2023

Bronasta priznanja so osvojili:

8. razred: Barbara Planinc, Klara Zimšek, Ronja Čepin in Ana Dobravc

9. razred: Julia Bratuša,  Žana Kozole in Jana Gmajnič

Julia Bratuša, Žana Kozole in Jana Gmajnič so se uvrstile na državno tekmovanje.


Šolsko tekmovanje iz logike (ZOTKS) - 28. 9. 2023

Bronasta priznanja so osvojili:

1.    razred: Neža Resnik, Leon Cvetanovič, Iva Zidar, Alina Klenovšek

2.    razred: Nik Venta

3.    razred: Tilen Žerjav

4.    razred: Marcel Lončar in Jakob Hostnik

5.    razred: Tija Zidar in Ambrož Zeme

6.    razred: Casper VanQuaethem

7.    razred: Alina Pristušek

Alina Pristušek se je uvrstila na državno tekmovanje.


REZULTATI TEKMOVANJ - MINULA ŠOLSKA LETA 

ŠOLSKO LETO 2022/23

V šolskem letu 2022/23 so naši učenci na uradnih tekmovanjih iz znanja osvojili 3 zlata, 4 srebrna, 13 bisernih in 93 bronastih priznanj. Bor Gradišek je zlati priznanji osvojil na tekmovanjih iz matematike in razvedrilne matematike, Julia Bratuša je osvojila zlato priznanje na tekmovanju iz biologije.

ŠOLSKO LETO 2021/22

V šolskem letu 2021/22 so naši učenci na uradnih tekmovanjih iz znanja osvojili 3 zlata, 7 srebrnih, 15 bisernih in 110 bronastih priznanj. Bor Gradišek je zlata priznanja osvojil na tekmovanjih iz razvedrilne matematike, slovenščine in kemije.  

ŠOLSKO LETO 2020/21

V šolskem letu 2020/21 so naši učenci na uradnih tekmovanjih iz znanja osvojili 4 zlata, 11 srebrnih, 9 bisernih in 82 bronastih priznanj. Bor Gradišek je zlata priznanja osvojil na tekmovanjih iz logike, matematike in Logična pošast. Na tekmovanju iz logike in tekmovanju Logična pošast je postal tudi DRŽAVNI PRVAK.  Laura Bratuša je osvojila zlato priznanje na tekmovanju iz kemije. 

ŠOLSKO LETO 2019/20

V šolskem letu 2019/20 so naši učenci na uradnih tekmovanjih iz znanja osvojili 7 zlatih, 23 srebrnih in 103 bronasta priznanja. Brest Lenarčič je zlata priznanja osvojil na tekmovanjih iz logike, astronomije, programiranja, kemije in na tekmovanju ih Logična pošast. Na tekmovanjih iz astronomije, programiranja in Logična pošast je postal DRŽAVNI PRVAK. Bor Gradišek je zlati priznanji osvojil na tekmovanjih iz razvedrilne matematike in prostorske predstavljivosti - Matemček. Na obeh je postal tudi DRŽAVNI PRVAK.  Brest Lenarčič je osvojil tudi priznanje Diamantni kenguru za vsaj bronasto priznanje na tekmovanju iz matematike v vseh letih šolanja.

ŠOLSKO LETO 2018/19

V šolskem letu 2018/19 so naši učenci na uradnih tekmovanjih iz znanja osvojili 16 zlatih, 52 srebrnih in 165 bronastih priznanj. Zlata priznanja so osvojili Brest Lenarčič na tekmovanjih iz logike, biologije, astronomije, programiranja, kemije, fizike, matematike in tekmovanjih Logična pošast in Prvaki znanja. Na tekmovanjih iz logike, astronomije, programiranja, fizike, matematike in Logična pošast je postal DRŽAVNI PRVAK. Bor Gradišek je zlati priznanji osvojil na tekmovanjih Matemček in Logična pošast, na slednjem je postal DRŽAVNI PRVAK. Manca Berglez je zlato priznanje osvojila na tekmovanju iz znanja biologije, Maša Ferlič na tekmovanju iz znanja slovenščine, Lan Gradišek, Patricija Žučko in Miha Švajger pa na tekmovanju Prvaki znanja. Lan Gradišek je osvojil priznanje Diamantni kenguru za vsaj bronasto priznanje na tekmovanju iz matematike v vseh devetih letih šolanja. 

ŠOLSKO LETO 2017/18

V šolskem letu 2017/18 so naši učenci na uradnih tekmovanjih iz znanja osvojili 12 zlatih, 59 srebrnih in 176 bronastih priznanj. Zlata priznanja so osvojili Brest Lenarčič na tekmovanjih iz logike, prostorske predstavljivosti, razvedrilne matematike, astronomije, geografije matematike in vesele šole. Na tekmovanjih iz astronomije in matematike je postal DRŽAVNI PRVAK. Lan Gradišek je osvojil zlata priznanja na tekmovanjih iz angleščine, kemije in matematike, Matic Marcen je zlato priznanje osvojil na tekmovanju iz znanja biologije, Bor Gradišek  pa na tekmovanju Logična pošast. 

ŠOLSKO LETO 2016/17

V šolskem letu 2016/17 so naši učenci na uradnih tekmovanjih iz znanja osvojili 8 zlatih, 56 srebrnih in 170 bronastih priznanj. Zlata priznanja so osvojili Tamara Kos in Maja Krajnčič na tekmovanju iz znanja biologije, Brest Lenarčič na tekmovanju iz prostorske predstavljivosti Matemček, Lan Gradišek in Brest Lenarčič na tekmovanju iz razvedrilne matematike, Lan Gradišek in Brest Lenarčič na tekmovanju iz matematike ter Brest Lenarčič na tekmovanju Logična pošast. Tamara Kos je osvojila priznanje Diamantni kenguru za vsaj bronasto priznanje na tekmovanju iz matematike v vseh devetih letih šolanja. 

ŠOLSKO LETO 2015/16

V šolskem letu 2015/16 so naši učenci na uradnih tekmovanjih iz znanja osvojili 7 zlatih, 60 srebrnih in 158 bronastih priznanj. Zlata priznanja so osvojili Bor Gradišek in Nika Gradišek na tekmovanju iz prostorske predstavljivosti, Lan Gradišek na tekmovanju iz razvedrilne matematike, Nika Gradišek na tekmovanju iz slovenščine, Nika Gradišek na tekmovanju iz geografije, Lan Gradišek na tekmovanju iz matematike ter Bor Gradišek na tekmovanju Logična pošast. Bor Gradišek na Matemčku in Logični pošasti ter Lan Gradišek pri razvedrilni matematiki sta postala DRŽAVNA PRVAKA! Državna prvaka sta postala tudi Brest Lenarčič na tekmovanju Vesela šola in Lan Gradišek na mednarodnem matematičnem tekmovanju Pangea. Nika Gradišek in Aljaž Klavžar sta osvojila priznanje Diamantni kenguru za vsaj bronasto priznanje na tekmovanju iz matematike v vseh devetih letih šolanja. 

ŠOLSKO LETO 2014/15

V šolskem letu 2014/15 so naši učenci na uradnih tekmovanjih iz znanja osvojili 8 zlatih, 52 srebrnih in 156 bronastih priznanj. Zlata priznanja so osvojili Anja Rajgl in Nika Gradišek na tekmovanju iz biologije, Bor Gradišek in Lan Gradišek na tekmovanju iz prostorske predstavljivosti, Kristjan Šoln na tekmovanju iz fizike,  Anja Rajgl na tekmovanju iz slovenščine, Kristjan Šoln na tekmovanju iz znanja kemije in Lan Gradišek na tekmovanju Logična pošast. Bor Gradišek in Kristjan Šoln pri kemiji sta postala DRŽAVNA PRVAKA!

ŠOLSKO LETO 2013/14

V šolskem letu 2013/14 so naši učenci na uradnih tekmovanjih iz znanja osvojili 7 zlatih, 52 srebrnih in 152 bronastih priznanj. Zlata priznanja so osvojili Nika Gradišek na tekmovanju iz logike, Kristjan Šoln na tekmovanju iz angleščine za 8. razrede, Andreja Žmavc in Neža Švajger na tekmovanju iz znanja biologije, Anja Rajgl na tekmovanju iz slovenščine, Kristjan Šoln na tekmovanju iz znanja kemije in Nika Gradišek na tekmovanju iz matematike. 

ŠOLSKO LETO 2012/13

V šolskem letu 2012/13 so naši učenci na uradnih tekmovanjih iz znanja osvojili 7 zlatih, 48 srebrnih in 147 bronastih priznanj. Zlata priznanja so osvojili Glorija Kajba in Lan Gradišek na tekmovanju iz prostorske predstavljivosti, Neža Švajger na tekmovanju iz znanja biologije, Petra Oprešnik na tekmovanju iz znanja kemije, skupina Mojca Bračun, Kristjan Šoln, Anja Rajgl in Eva Prešiček na tekmovanju iz angleščine za 7. razrede,  Alja Božiček na tekmovanju iz znanja nemščine, ter Lan Gradišek na tekmovanju Logična pošast. Alja Božiček, Glorija Kajba in Lan Gradišek so ob tem postali DRŽAVNI PRVAKI! 

ŠOLSKO LETO 2011/12

V šolskem letu 2011/12 so naši učenci na uradnih tekmovanjih iz znanja osvojili 7 zlatih, 38 srebrnih in 146 bronastih priznanj. Zlata priznanja so osvojili Petra Oprešnik na tekmovanju iz znanja biologije, Petra Oprešnik na tekmovanju iz znanja kemije, Lan Gradišek na tekmovanju iz prostorske predstavljivosti ter Rada Toromanovič, Lan Gradišek, Tamara Kos in Nika Ivanc na tekmovanju Logična pošast. 

ŠOLSKO LETO 2010/11

V šolskem letu 2010/11 so naši učenci na enajstih tekmovanjih osvojili tri zlata, štirinajst srebrnih in sto bronastih priznanj! Zlata priznanja so osvojili Miha Kostevc na tekmovanju iz znanja biologije ter Natalija Jazbinšek in Jernej Jazbec na tekmovanju iz znanja geografije. 

 ŠOLSKO LETO 2009/10

V šolskem letu 2009/10 so naši učenci na različnih tekmovanjih iz znanja osvojili tri zlata, šestnajst srebrnih in sto trinajst bronastih priznanj! Zlata priznanja so osvojili Špela Šlajmer Urankar in Sandi Zakošek na tekmovanju iz znanja kemije ter Natalija Jazbinšek na tekmovanju iz znanja logike.