Tekmovanja

REZULTATI TEKMOVANJ - ŠOLSKO LETO 2022/23


Šolsko tekmovanje iz matematike - Vegovo priznanje - 16. 3. 2023

Bronasta priznanja so osvojili:

7. razred: Barbara Planinc

9. razred: Bor Gradišek

Bor Gradišek se je uvrstil na regijsko tekmovanje. 

Šolsko tekmovanje iz vesele šole - 8. 3. 2023

Bronasti priznanji sta osvojila:

5. razred: Jure Centrih in Blaž Kozole

Državno tekmovanje iz razvedrilne matematike - 25. 2. 2023

Zlato priznanje je osvojil: 

9. razred: Bor Gradišek

Šolsko tekmovanje iz kemije -Preglova priznanja: 16. 1. 2023

Priznanje prejmejo:

8. razred: Julia Bratuša, Neli Koritnik, Enej Romih, Tarik Mateuš

9. razred: Bor Gradišek, Nik Hladin, Luka Lesjak


Na regijsko tekmovanje so se uvrstili:

Julia, Neli, Enej, Bor, Nik in Luka

Državno tekmovanje iz biologije - 2. 12. 2022

Zlato priznanje je osvojila: 

8. razred: Julia Bratuša

Julia se je uvrstila na 3. mesto v državi!

Šolsko tekmovanje iz razvedrilne matematike - 30. 11. 2022

Bronasta priznanja je osvojil:

9. razred: Bor Gradišek

Bor se je uvrstil na državno tekmovanje. 

Šolsko tekmovanje iz slovenščine - Cankarjevo priznanje - 29. 11. 2022

Bronasti priznanji sta osvojili:

8. razred: Jana Gmajnič

9. razred: Tea Gmajnič

Državno tekmovanje iz prostorske predstavljivosti - Matemček - 26. 11. 2022

Srebrno priznanje je osvojil:

9. razred: Bor Gradišek


Šolsko tekmovanje iz angleščine: 22. 11. 2022

Bronasto priznanja sta osvojila:

9. razred: Bor Gradišek in Miha Oprešnik


Šolsko tekmovanje iz računalniškega razmišljanja - Bober: 18. 11. 2022

Bronasto priznanje je osvojil:

9. razred: Bor Gradišek

Šolsko tekmovanje iz geografije - 15. 11. 2022

Bronasta priznanja so osvojili:

7. razred: Jon Bratuša, Klara Zimšek

9. razred: Jan Centrih

Šolsko tekmovanje iz prostorske predstavljivosti - Matemček - 11. 11. 2022

Biserna priznanja so osvojili:

4. razred: Tija Zidar

9. razred: Bor Gradišek

Bronasta priznanja so osvojili:

2. razred: Tit Kmetec, Tilen Žerjav in Vid Mesec

3. razred: Zara Fajs, Jakob Hostnik, Marcel Lončar in Erazem Perc

4. razred: Ambrož Zeme, Gaja Erhatič in Sieben VanQuaethem

5. razred: Manu Mees in Casper VanQuaethem

7. razred: Barbara Planinc

Na državno tekmovanje so se uvrstili Janja Klaužar, Oskar Božičnik, Filip Hostnik, Zara Fajs, Tija Zidar, Manu Mees, Barbara Planinc in Bor Gradišek. 

Šolsko tekmovanje iz biologije - 19. 10. 2022

Bronasta priznanja so osvojili:

8. razred: Julia Bratuša, Blaž Županc, Tarik Mateuš, Jana Gmajnič, Žana Kozole

9. razred: Tea Gmajnič, Jan Dobravc, Luka Lesjak, Eva Centrih, Lea Gmajnič, Nik Hladin

Julia Bratuša se je uvrstila na državno tekmovanje. 

Šolsko tekmovanje iz logike - 29. 9. 2022

Bronasta priznanja so osvojili:

9. razred: Bor Gradišek

Bor Gradišek se je uvrstil na regijsko tekmovanje. 


KOLEDAR TEKMOVANJ IZ ZNANJA ZA OSNOVNE ŠOLE 202223.pdf

REZULTATI TEKMOVANJ - MINULA ŠOLSKA LETA 

ŠOLSKO LETO 2021/22

V šolskem letu 2021/22 so naši učenci na uradnih tekmovanjih iz znanja osvojili 3 zlata, 7 srebrnih, 15 bisernih in 110 bronastih priznanj. Bor Gradišek je zlata priznanja osvojil na tekmovanjih iz razvedrilne matematike, slovenščine in kemije.  

ŠOLSKO LETO 2020/21

V šolskem letu 2020/21 so naši učenci na uradnih tekmovanjih iz znanja osvojili 4 zlata, 11 srebrnih, 9 bisernih in 82 bronastih priznanj. Bor Gradišek je zlata priznanja osvojil na tekmovanjih iz logike, matematike in Logična pošast. Na tekmovanju iz logike in tekmovanju Logična pošast je postal tudi DRŽAVNI PRVAK.  Laura Bratuša je osvojila zlato priznanje na tekmovanju iz kemije. 

ŠOLSKO LETO 2019/20

V šolskem letu 2019/20 so naši učenci na uradnih tekmovanjih iz znanja osvojili 7 zlatih, 23 srebrnih in 103 bronasta priznanja. Brest Lenarčič je zlata priznanja osvojil na tekmovanjih iz logike, astronomije, programiranja, kemije in na tekmovanju ih Logična pošast. Na tekmovanjih iz astronomije, programiranja in Logična pošast je postal DRŽAVNI PRVAK. Bor Gradišek je zlati priznanji osvojil na tekmovanjih iz razvedrilne matematike in prostorske predstavljivosti - Matemček. Na obeh je postal tudi DRŽAVNI PRVAK.  Brest Lenarčič je osvojil tudi priznanje Diamantni kenguru za vsaj bronasto priznanje na tekmovanju iz matematike v vseh letih šolanja.

ŠOLSKO LETO 2018/19

V šolskem letu 2018/19 so naši učenci na uradnih tekmovanjih iz znanja osvojili 16 zlatih, 52 srebrnih in 165 bronastih priznanj. Zlata priznanja so osvojili Brest Lenarčič na tekmovanjih iz logike, biologije, astronomije, programiranja, kemije, fizike, matematike in tekmovanjih Logična pošast in Prvaki znanja. Na tekmovanjih iz logike, astronomije, programiranja, fizike, matematike in Logična pošast je postal DRŽAVNI PRVAK. Bor Gradišek je zlati priznanji osvojil na tekmovanjih Matemček in Logična pošast, na slednjem je postal DRŽAVNI PRVAK. Manca Berglez je zlato priznanje osvojila na tekmovanju iz znanja biologije, Maša Ferlič na tekmovanju iz znanja slovenščine, Lan Gradišek, Patricija Žučko in Miha Švajger pa na tekmovanju Prvaki znanja. Lan Gradišek je osvojil priznanje Diamantni kenguru za vsaj bronasto priznanje na tekmovanju iz matematike v vseh devetih letih šolanja. 

ŠOLSKO LETO 2017/18

V šolskem letu 2017/18 so naši učenci na uradnih tekmovanjih iz znanja osvojili 12 zlatih, 59 srebrnih in 176 bronastih priznanj. Zlata priznanja so osvojili Brest Lenarčič na tekmovanjih iz logike, prostorske predstavljivosti, razvedrilne matematike, astronomije, geografije matematike in vesele šole. Na tekmovanjih iz astronomije in matematike je postal DRŽAVNI PRVAK. Lan Gradišek je osvojil zlata priznanja na tekmovanjih iz angleščine, kemije in matematike, Matic Marcen je zlato priznanje osvojil na tekmovanju iz znanja biologije, Bor Gradišek  pa na tekmovanju Logična pošast. 

ŠOLSKO LETO 2016/17

V šolskem letu 2016/17 so naši učenci na uradnih tekmovanjih iz znanja osvojili 8 zlatih, 56 srebrnih in 170 bronastih priznanj. Zlata priznanja so osvojili Tamara Kos in Maja Krajnčič na tekmovanju iz znanja biologije, Brest Lenarčič na tekmovanju iz prostorske predstavljivosti Matemček, Lan Gradišek in Brest Lenarčič na tekmovanju iz razvedrilne matematike, Lan Gradišek in Brest Lenarčič na tekmovanju iz matematike ter Brest Lenarčič na tekmovanju Logična pošast. Tamara Kos je osvojila priznanje Diamantni kenguru za vsaj bronasto priznanje na tekmovanju iz matematike v vseh devetih letih šolanja. 

ŠOLSKO LETO 2015/16

V šolskem letu 2015/16 so naši učenci na uradnih tekmovanjih iz znanja osvojili 7 zlatih, 60 srebrnih in 158 bronastih priznanj. Zlata priznanja so osvojili Bor Gradišek in Nika Gradišek na tekmovanju iz prostorske predstavljivosti, Lan Gradišek na tekmovanju iz razvedrilne matematike, Nika Gradišek na tekmovanju iz slovenščine, Nika Gradišek na tekmovanju iz geografije, Lan Gradišek na tekmovanju iz matematike ter Bor Gradišek na tekmovanju Logična pošast. Bor Gradišek na Matemčku in Logični pošasti ter Lan Gradišek pri razvedrilni matematiki sta postala DRŽAVNA PRVAKA! Državna prvaka sta postala tudi Brest Lenarčič na tekmovanju Vesela šola in Lan Gradišek na mednarodnem matematičnem tekmovanju Pangea. Nika Gradišek in Aljaž Klavžar sta osvojila priznanje Diamantni kenguru za vsaj bronasto priznanje na tekmovanju iz matematike v vseh devetih letih šolanja. 

ŠOLSKO LETO 2014/15

V šolskem letu 2014/15 so naši učenci na uradnih tekmovanjih iz znanja osvojili 8 zlatih, 52 srebrnih in 156 bronastih priznanj. Zlata priznanja so osvojili Anja Rajgl in Nika Gradišek na tekmovanju iz biologije, Bor Gradišek in Lan Gradišek na tekmovanju iz prostorske predstavljivosti, Kristjan Šoln na tekmovanju iz fizike,  Anja Rajgl na tekmovanju iz slovenščine, Kristjan Šoln na tekmovanju iz znanja kemije in Lan Gradišek na tekmovanju Logična pošast. Bor Gradišek in Kristjan Šoln pri kemiji sta postala DRŽAVNA PRVAKA!

ŠOLSKO LETO 2013/14

V šolskem letu 2013/14 so naši učenci na uradnih tekmovanjih iz znanja osvojili 7 zlatih, 52 srebrnih in 152 bronastih priznanj. Zlata priznanja so osvojili Nika Gradišek na tekmovanju iz logike, Kristjan Šoln na tekmovanju iz angleščine za 8. razrede, Andreja Žmavc in Neža Švajger na tekmovanju iz znanja biologije, Anja Rajgl na tekmovanju iz slovenščine, Kristjan Šoln na tekmovanju iz znanja kemije in Nika Gradišek na tekmovanju iz matematike. 

ŠOLSKO LETO 2012/13

V šolskem letu 2012/13 so naši učenci na uradnih tekmovanjih iz znanja osvojili 7 zlatih, 48 srebrnih in 147 bronastih priznanj. Zlata priznanja so osvojili Glorija Kajba in Lan Gradišek na tekmovanju iz prostorske predstavljivosti, Neža Švajger na tekmovanju iz znanja biologije, Petra Oprešnik na tekmovanju iz znanja kemije, skupina Mojca Bračun, Kristjan Šoln, Anja Rajgl in Eva Prešiček na tekmovanju iz angleščine za 7. razrede,  Alja Božiček na tekmovanju iz znanja nemščine, ter Lan Gradišek na tekmovanju Logična pošast. Alja Božiček, Glorija Kajba in Lan Gradišek so ob tem postali DRŽAVNI PRVAKI! 

ŠOLSKO LETO 2011/12

V šolskem letu 2011/12 so naši učenci na uradnih tekmovanjih iz znanja osvojili 7 zlatih, 38 srebrnih in 146 bronastih priznanj. Zlata priznanja so osvojili Petra Oprešnik na tekmovanju iz znanja biologije, Petra Oprešnik na tekmovanju iz znanja kemije, Lan Gradišek na tekmovanju iz prostorske predstavljivosti ter Rada Toromanovič, Lan Gradišek, Tamara Kos in Nika Ivanc na tekmovanju Logična pošast. 

ŠOLSKO LETO 2010/11

V šolskem letu 2010/11 so naši učenci na enajstih tekmovanjih osvojili tri zlata, štirinajst srebrnih in sto bronastih priznanj! Zlata priznanja so osvojili Miha Kostevc na tekmovanju iz znanja biologije ter Natalija Jazbinšek in Jernej Jazbec na tekmovanju iz znanja geografije. 

 ŠOLSKO LETO 2009/10

V šolskem letu 2009/10 so naši učenci na različnih tekmovanjih iz znanja osvojili tri zlata, šestnajst srebrnih in sto trinajst bronastih priznanj! Zlata priznanja so osvojili Špela Šlajmer Urankar in Sandi Zakošek na tekmovanju iz znanja kemije ter Natalija Jazbinšek na tekmovanju iz znanja logike.