Učenje na daljavo

Datum objave: Nov 23, 2020 8:59:57 AM

Preteklo je že nekaj časa odkar se je šola preselila v naše domove. Učenci se pridno učijo, učitelji se trudimo in jim pri tem pomagamo, seveda pa brez staršev nikakor ne bi šlo. Nekateri učenci so zelo samostojni, drugi pa delajo z ogromno pomoči staršev, zato velik HVALA vsem staršem, da ste našim učencem v oporo in podporo.

Učitelji se zavedamo, da vam je takšno učenje težje, saj morate veliko stvari narediti sami, vendar smo zelo veseli, ker pridno delate naloge in nam sproti odgovarjate, saj boste le tako uspeli usvojiti obravnavano učno snov.

Še posebej bi pohvalila mlajše učence, ki so zelo ustvarjalni. Pošiljajo mi izdelke, ki nastanejo ob poslušanju pravljic, ki jih za njih pripravim v okviru podaljšanega bivanja. Nekateri se zaposlijo tudi samostojno in naredijo kaj po svoje. Tudi tega sem zelo vesela.

Odzvali pa so se tudi povabilu Sekcije študentov zdravstvene nege in babištva in Zvezi študentov medicine Slovenije v projektu POŠLJIMO NASMEH. Namen projekta je polepšati dan starostnikom, ki so v teh časih še posebej osamljeni, saj nimajo ali ne smejo imeti stikov z družinskimi člani ali se družiti med seboj. Tako učenci sporočajo starostnikom, da tudi mi mislimo nanje.

Tudi ostali učenci se lahko pridružite akciji in za starostnike kaj napišete ali narišete. Verjamem, da jih lahko skupaj razveselimo.

Kaj vse je nastalo, si lahko pogledate na povezavi

https://drive.google.com/drive/folders/1hTnDcWJhnfIJ0v8iwEKLSgVWPCbJawCh?usp=sharing

Maja Garbas