Izobraževanje na daljavo od 9. 11.

Datum objave: Nov 05, 2020 4:31:4 PM

Spoštovani starši.

Vlada RS je zaradi trenutnih epidemioloških razmer v državi v četrtek, 5. 11. 2020 sprejela sklep, s katerim je za 7 dni podaljšala uporabo omejitev, določenih v Odloku o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolski zavodih (Uradni list RS, št 152/20).

Ministrica za izobraževanje, znanost in šport je na podlagi 104. člena Zakona o začasnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic COVID-19 (Uradni list RS, št. 152/20) izdala sklep, s katerim je zaradi še vedno zelo resne epidemiološke situacije in izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja virusa COVID-19 določila, da se bo od 9. 11. 2020 dalje vzgojno-izobraževalno delo v šolah za vse učence izvajalo na daljavo.

Učenci od 6. do 9. razreda so se na ta način izobraževali že pred jesenskimi počitnicami, zdaj pa se torej priključi še razredna stopnja. Razredniki vas bodo obvestili, na kakšen način bo pouk na daljavo potekal.

Njim lahko tudi sporočite, če imate težave glede naprav preko katerih bi lahko spremljali pouk in poskušali bomo pomagati, kolikor se bo seveda dalo.