Po tretjem tednu pouka na daljavo

Datum objave: Apr 07, 2020 10:43:18 AM

Zakorakali smo v četrti teden pouka na daljavo. Po anketi sodeč in po povratnih informacijah naših učencev, uspešno. Čeprav smo se s to obliko pouka srečali prvič, smo dobro začrtali naše delo. Učenci pridno sodelujejo, pod okriljem in vodenjem učiteljev in staršev. Skoraj od vseh učencev dobim povratne informacije. Predvsem sem se ubadala s vprašanjem, koliko zadolžitev zmorejo učenci. Vem, da se le-ti po sposobnostih in volji za delo razlikujejo in da je moja prva in najpomembnejša naloga ta, da upoštevam vse.

Zavedam se, da vztrajnost za delo, po začetnem zagonu, lahko upade. Marsikateri starš bo slej ko prej pričel z delom, tako da bo potrebno pouk prilagoditi tudi nastalim razmeram. Pomembno je, da sem vzpostavila in da vzdržujem socialni stik z učenci in pri tem se bom trudila tudi v bodoče.

Prepričana sem, da lahko marsikatero učno snov, ki ni toliko potrebna, nadomestimo tudi prihodnje leto. Že zgrajene odnose pa bo težko spet na novo splesti, če jih zanemarim.

Zato učenci, vse možne komunikacije z učitelji imate na voljo. Izkoristite jih, če vas čevelj žuli, na voljo sem in smo vam.

Pohvaliti moram njih in njihove starše za ves vložen trud in za srčnost, ki jo vsak dan izkazujejo.

V priponki je nekaj filmov mojih učencev. Prikazujejo njihovo prostočasno dejavnost.

Ostanite zdravi in upam, da se v tem šolskem letu še vidimo.

Marjana Hartl, razredničarka 4.razreda

https://drive.google.com/file/d/1NsV901JqO3Rsn03OJ6U5Phndlg6VdzWP/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1slIZkgwrEFlDheUiXaqNjJQeOHLANS2L/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1Qpo3uwMbm2XLXEy9DPrB4haNN97HV4Aj/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/17m_o5Vbw4xt1Fuhed6_o9nbD5cSVfX3P/view?usp=sharing