novice2018_19‎ > ‎

Ogled podjetja Rajmax

objavljeno: 27. jun. 2019 04:58 avtor: Kozji Zmaj
V petek, 22. 6. 2019, smo učenci šestega razreda obiskali podjetje Rajmax iz Kozjega. Sprejel nas je direktor, gospod Janko Rajgl, ki nam je skupaj z ženo Andrejo in komercialistko Renato Debelak, predstavil delovanje podjetja.

Predstavili so nam podjetje, ki deluje  že 21 let, koliko delavcev zaposlujejo, kakšno imajo izobrazbo in kaj je njihovo delo.  Nato so nam pokazali različne proizvode, vrata, okna, z različnimi stekli in senčili. Pri predstavitvi vrat smo izvedeli, da ne izdelujejo samo vrat s kljuko, ampak tudi vrata, ki se odpirajo na prstni odtis. Sledil je ogled proizvodnje.  Seznanili smo se s posameznimi postopki skozi katere nastajajo okna ter stroje, s katerimi si pomagajo. Na koncu ogleda  so nas seznanili tudi z ločevanjem odpadkov v podjetju in kam gredo stara okna, ki so jih zamenjali.

Ob koncu predstavitve so nas prijetno presenetili z darili, mi pa smo se zahvalili za zanimivo predstavitev in ogled ter polni novega znanja odšli proti šoli. Ogled podjetja mi je bil zelo všeč in z veseljem bi se ga še enkrat udeležila.

                                                                    

                                                                                                                                 Sanja Debelak, 6. r.

Comments