novice2018_19‎ > ‎

Božiček pred trgovino TUŠ

objavljeno: 20. dec. 2018 05:07 avtor: Kozji Zmaj
Trgovina TUŠ v Kozjem deluje že poldrugo leto. Tudi letos so nas vljudno povabili na stojnico, kjer smo ponujali svoje božične izdelke in si na ta način zbirali sredstva za izvedbo šole v naravi. Imeli smo tudi kratek kulturni program. Že res, da je bil ta dan zelo mrzel, vendar so  prijazni   delavci trgovine   ponujali topel čaj in pecivo, tako da je bilo vsem takoj topleje.        Ga. Jerica Kumer je s svojo pogostitvijo in druženjem marsikateremu krajanu in otroku popestrila ta sobotni dan.   

Božič je eden najlepših praznikov. To je praznik dobrote, lepote, miru, druženja. To je čas za razmislek o vrednotah, čas solidarnosti.

Nepogrešljiv del praznikov pa je tudi Božiček, ki je na ta sobotni dan na pozivanje otrok prišel iz trgovine TUŠ. Bil je zelo zgovoren in prijazen in na obrazke otrok naslikal presenečen in navdušen nasmeh. Povprašal jih je kaj, se z njimi rokoval, celo zaplesal je z njimi. Nato je sledilo obdarovanje.

Začeli smo z odštevanjem dni do novega leta. Naj bodo to dnevi miru, spokojnosti, topline za vse nas. Pa seveda zdravja si zaželimo.

Trgovini TUŠ pa, ki nas je na sobotni dan, 15.12. gostila, želimo učenci 4. razreda OŠ Kozje in razredničarka, dobro poslovno leto, proste praznične dni pa preživite  mirno,  v krogu svojih ljubljenih.

 

Razredničarka 4.r. Marjana Hartl

Comments