Bili smo sprejeti med člane Rdečega križa

objavljeno: 29. maj 2017 23:24 avtor: Kozji Zmaj   [ posodobljeno 30. maj 2017 00:02 ]
V četrtek, 11.5.2017 smo bili sprejeti med člane Rdečega križa. K nam sta prišli mentorica RK na naši šoli ga. Lidija Čepin in predsednica RK  v našem kraju ga. Marija Klavžar. Pogovarjali smo se o tem, kako lahko pomagamo drugim. Ga. Marija Klavžar nam je povedala, kakšno nalogo ima RK v našem kraju. Pogledali smo si nekaj risank o Prostovoljčku in RK. Učiteljica ga. Lidija nam je prebrala pravljico Križem Kapico. Na koncu smo dobili še darila. Dobili smo kuli z zajčkom, knjigo Križem Kapica, knjigo o zobeh in frutabelo. Darila smo bili najbolj veseli. Na koncu sta nam mentorica in predsednica RK čestitali. Najbolj všeč mi je bilo, da smo dobili darila. Želim si, da bi bilo še več takih dni.

Anita Kozole                                                                                                 

V četrtek, 11.5.2017 sem bila sprejeta med člane Rdečega križa. Ga. Marija Klavžar -predsednica RK v kraju in ga. Lidija Čepin -mentorica RK na naši šoli, sta nam predstavili, kaj delajo v RK. Potem nam je ga. Lidija prebrala pravljico Križem Kapico. Ko je bilo pravljice konec, smo se o Križem Kapici  pogovorili. Po pogovoru smo si ogledali risanko  o Prostovoljčku in videli, kako je pomagal drugim. Tako je 1 ura hitro minila. Ga. Marija Klavžar nam je podarila darilca. Midva s sošolcem Mihom pa sva se zahvalila ga. Mariji in ga. Lidiji. 

Eva Centrih                                                                                                            

V četrtek, 11.5.2017 smo bili sprejeti  v prostovoljno organizacijo RK. Prišla je ga. Marija Klavžar in nam podrobno povedala nekaj o tej organizaciji. Prebrali smo knjigo Križem Kapico in si pogledali risanko o Prostovoljčku in RK. Potem smo se pogovarjali. Na koncu smo vsi dobili darila. Občutek je bil zelo dober. V darilu je bil odsevnik, frutabela in kuli.

Miha Oprešnik                                                                                                        

Comments